RAZGIBANO RAZVAJANJE V DVOJE

Prizorišče začetek: Gostilna Rakar

Organizatorji dogodka: Interflash turizem

CENA: 165€

Razgibano-razvajanje-dvoje
 

Storitve v dogodku

POHOD NA VRHTREBNJE, napotki in zemljevid

HOTEL RAKAR, počitek in nočitev z zajtrkom v sobi z masažno kadjo

RESTAVRACIJA RAKAR, večerja v dvoje z degustacijskim jedilnikom

PAKET ZA 2 OSEBI

 

 

Opis dogodka

Razvajanje se prične v Gostilni Rakar, eni najinovativnejših in najboljših gostiln v Sloveniji, kjer boste parkirali in dobili napotke za eno najbolj priljubljenih pohodnih poti – za vzpon na VRHTREBNJE. Pot iz Trebnjega na Vrhtrebnje se začne v Trebnjem pri vhodu v Trebanjski grad, kjer je informativna tabla, ki opisuje Baragovo pohodno pot – krožno pot po življenjski poti Friderika Barage. Do Vrhtrebnjega se prehodi le njen prvi del, pot je markirana, v začetku pa se zložno vzpenja po mešanem gozdu. Domačim pohodnikom in rekreativcem je pot iz Trebnjega na Vrhtrebnje obvezna rekreacija v vseh letnih časih.

 

Ko se vrnete, vas pri Rakarjevih pričakuje udobna, sodobna in prijetno urejena soba z masažno kadjo, kjer se boste osvežili in odpočili obkroženi z lepotami idilične dolenjske vasi.

 

Po počitku sledi kulinarično razvajanje Rakarjev, ki so ponosni člani Jeunnes Restauranteurs D'Europe in se ponašajo s titulo Nedelova gostilna 2012. Njihov degustacijski jedilnik ne pusti ravnodušnega še tako zahtevnega jedca. Visoko izobražen kader z velikim občutkom iz lokalnih proizvodov ter spoštovanja tradicije razvija vrhunsko kulinariko. Sveže, lokalno, tradicionalno v presežkih.

 

Nočitev v hotelu. Po zajtrku priporočamo sprehod po vasi, morda nakup odličnih domačih dobrot v bližnji kmetiji Kukenberger, a več o tem vam bodo svetovali prijazni gostitelji.

 

 

Paket se po nakupu lahko koristi vsak dan razen torka po predhodni najavi na telefonsko številko: 07-348-22-22 ali po mailu: info@interflash.si 

 

Povpraševanje
Kakšna je vsota 3 in 9?