DRUŽINSKO DOŽIVETJE V TEMENIŠKI IN MIRNSKI DOLINI

Prizorišče začetek: Gostilna Rakar

Organizatorji dogodka: Interflash turizem

CENA: 106€

Druzinsko-temeniska-mirenska
 

Storitve v dogodku

GOSTILNA RAKAR, parkiranje, najem koles in čelad

RANČ ALADIN, vstopnina in ogled

RIBNIK PLOTAR, najem palic in ribarjenje

GOSTILNA RAKAR, kosilo

2 ODRASLA in 2 OTROKA do 12 let

Opis dogodka

Razvajanje se prične v Gostilni Rakar, eni najinovativnejših in najboljših gostiln v Sloveniji, kjer boste parkirali in dobili napotke za pot ter prevzeli KOLESA in čelade. 

 

Kolesarili boste po prečudoviti naravi, po dolenjskih gričih posejanih z žlahtno vinsko trto in ob katerih se bohotijo zidanice, do RANČA ALADIN, kjer si boste ogledate domače in divje vrste živali skoraj z vseh kontinentov sveta. Pravi raj za otroke.

 

Na kolesarskem potepanju se ustavite ob RIBNIKU PLOTEV, kjer boste dobili palice in se preizkusili v ribarjenju. Doživetje v neokrnjeni naravi.

Ko se vrnete, vas pri Rakarjevih pričakuje slastno KOSILO. Gostilna Rakar je član Jeunnes Restauranteurs D'Europe in se ponaša s titulo Nedelova gostilna 2012. Visoko izobražen kader z velikim občutkom iz lokalnih proizvodov ter spoštovanja tradicije razvija vrhunsko kulinariko. Sveže, lokalno, tradicionalno v presežkih.

 

Po kosilu priporočamo sprehod po vasi, morda nakup odličnih domačih dobrot v bližnji kmetiji Kukenberger, a več o tem vam bodo svetovali prijazni gostitelji. 

 

 

Paket se po nakupu lahko koristi vsak dan razen torka po predhodni najavi na telefonsko številko: 07-348-22-22 ali po mailu: info@interflash.si 

 

Povpraševanje
Izračunajte 5 plus 6.